Image Alt
Dinamism si Calitate in Fiecare Proiect

Despre noi

PROGRAMEAZA

ASAA Group a inceput sa construiasca in zona Bucurestiului in anul 2007. Filozofia noastra a fost intotdeauna ca un proiect de calitate incepe cu materialele potrivite si structura potrivita.

Misiunea noastra a fost clara de la inceput: sa transformam visele clienților nostri in realitate, oferind servicii de construcție si amenajare de cea mai inalta calitate. Cu o echipa dedicata, formata din profesionisti cu experiența si pasiune, am reusit sa realizam proiecte care au depasit asteptarile, indiferent de complexitate.

De-a lungul anilor, am invațat ca fiecare proiect este unic si necesita o abordare personalizata. De aceea, punem accent pe comunicare, ințelegând nevoile si dorințele fiecarui client. Ne mandrim cu faptul ca am construit nu doar cladiri, ci si relatii durabile cu clientii nostri.

 

Filozofia Noastra la ASAA Group

Onestitatea si integritatea sunt fundamentul ASAA Group, ghidandu-ne in fiecare proiect si colaborare. Ne angajam sa fim lideri in inovatie tehnologica in industria constructiilor, adoptand cele mai noi tehnologii pentru a ne imbunatati continuu serviciile si procesele.

Tehnologia modernă, materialele de calitate și atenția la detalii sunt pilonii pe care se bazează serviciile noastre. Dar, mai presus de toate, este pasiunea și dedicarea noastră care ne diferențiază.

Sau suna-ne la +40792991750

DESCOPERA ce ne diferentiaza de alte companii?
Cand castigam un client, dorim sa ne facem un vechi prieten pe viata, asa ne desfasuram activitatea, construind acea incredere si respect reciproc. Ne mandrim cu o rata de succes de 100% atunci cand ne finalizam proiectele in termenele stabilite si in conformitate cu viziunea clientului.

Experienta , transparenta si flexibilitatea sunt ceea ce ne face sa ne remarcam printre alti contractori de amenajari de birouri. Suntem mereu disponibili la capatul telefonului pentru a da sfaturi sau a oferi o parere.

Faceti cunostinta cu echipa noastra!

Manager Proiecte

Adrian

+4 0764964804

Specialist Excavari

Sorin

+4 0792991750

Coordonator Administrativ

Andreea

Testimoniale

de la clienti

Gigi, Mioveni

Terenul meu era o adevărată provocare - plin de pietre și denivelări. Băieții au venit, au evaluat situația și au venit cu soluții eficiente. Au lucrat meticulos și cu mare atenție la detalii. Prețurile au fost corecte și transparente, fără surprize neplăcute. Sunt foarte mulțumit de colaborare și îi recomand oricui are nevoie de servicii de calitate.

Dana, Bucuresti

Când am decis să renovăm apartamentul, am știut că vrem să lucrăm cu profesioniști. Chiar am facut alegerea perfectă. Mi-au refăcut complet instalațiile sanitare și electrice. Echipa a fost foarte organizată, au lucrat curat și au terminat chiar mai repede decât mă așteptam. Am apreciat comunicarea constantă și faptul că m-au ținut la curent cu tot ce se întâmpla. Chiar știu meserie și se vede în calitatea lucrării.

Costel, Râmnicu Vâlcea

Am colaborat cu ei pentru a-mi construi casa la roșu. De la început, am simțit că sunt în mâini bune. Au fost foarte atenți la detalii, mi-au explicat fiecare etapă și au folosit materiale de calitate. Se vede că au experiență și pasiune pentru ceea ce fac. Sunt extrem de mulțumit de rezultat și îi recomand cu toată încrederea.

Mariana, Câmpulung

Câmpulung: Am apelat la ei pentru o renovare. Lucrările au decurs fără bătăi de cap. Echipa a fost promptă și m-au ținut la curent cu tot ce se întâmpla. Sunt mulțumită de cum a ieșit.

Ionel, Pitești

Băieții ăștia chiar știu ce fac. Aveam nevoie să sap pentru fundație, dar spațiul era strâmt. Au venit cu un excavator mic și l-au manevrat de parcă era jucărie. Totul a fo